Hoi, ik ben Renzo Boere!

Ik drum sinds 2010 en ben van af jongs af aan al gefascineerd door dit instrument. Mijn droom is om een hele goede muzikant te worden en ik zou graag mijn brood met muziek willen verdienen. De verschillende genres die mij aantrekken zijn vooral: pop, soul, funk en rock. Ook hou ik me bezig met het genre jazz om mijn techniek en muzikaliteit optimaal te trainen. Daarnaast ben ik te vinden in kerken om daar worship te spelen.

Sinds 2018 volg ik naast drumles ook pianolessen om mijn kennis van de muziektheorie uit te breiden en mijn gehoor te trainen. In 2022 hoop ik toegelaten te worden tot het conservatorium om daar de opleiding bachelor pop te volgen. Na deze opleiding zou ik zoveel mogelijk willen optreden met een eigen band of als sessiemuzikant, daarnaast overweeg ik ook om les te gaan geven.

In het jaar 2020 heb ik een eigen studio gebouwd, door dit leerzame project heb ik veel kennis gekregen van akoestiek. Wat is er nodig voor de perfecte sound van je drumstel in een bepaalde ruimte, als je kijkt naar wat comfortabel speelt en hoe je je opnames het best laat klinken? De studio heb ik voornamelijk gebouwd om veel uren aan zelfstudie te kunnen maken, goede opnames te kunnen maken en om een eigen oefenruimte te hebben om met een band in te spelen.

error: Content is protected !!